MERKITYKSELLISTÄ TYÖTÄ, JOTA VOI TEHDÄ MYÖS OSA-AIKAISESTI.

Me koulutamme sinut.

Hoivaaco

Tule 
avustajaksi

Haluatko joustavan työn, jossa voit aidosti auttaa ihmisiä? Henkilökohtaisena avustajana on mahdollista työskennellä esimerkiksi opiskelun tai muun työn ohella, ellet halua kokoaikaista työtä. Asiakkaan palvelutarpeesta riippuen voit halutessasi työskennellä myös viikonloppuisin. Vaikka emme valitettavasti aina voi tarjota kaikille juuri heidän haluamaansa työaikaa, pyrimme kaikin tavoin järjestämään tarpeittesi ja elämäntilanteesi mukaan joustavat työajat.

Mitä henkilökohtaisen avustajan työ edellyttää?

Henkilökohtaisen avustajan työssä tärkeitä asioita ovat: iloinen mieli, reipas asenne ja hiven rohkeutta. Työ on ihmisläheistä ja palkitsevaa sekä avustettavalle että avustajalle. Suomessa henkilökohtaisen avustajan työ ei edellytä tutkintotodistusta. Aikaisempi työkokemus alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, jos muuten sovellut työhön.

Avustajana vastaat asiakkaasi tarpeisiin

Henkilökohtaisena avustajana työsi sisältö vaihtelee asiakkaasi tarpeista riippuen. Se voi olla asiakkaan päivittäisten arkirutiinien hoitamista, henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista tai harrastuksissa ja opiskelussa avustamista. Avustajan työ sopii sinulle, jos olet luotettava, aidosti auttamishaluinen ja sinulla on kyky kohdata erilaisia ihmisiä.

Näin haet henkilökohtaiseksi avustajaksi

Hae henkilökohtaisen avustajan tehtäviin täyttämällä huolellisesti tietosi oheiseen lomakkeeseen. Kerro lopuksi lyhyesti itsestäsi ja myös työhistoriastasi. Vaikka sinulle sopivaa työtä ei olisikaan juuri nyt tarjolla, kannattaa hakemus silti lähettää. Otamme sinuun yhteyttä heti, kun sopiva työtilaisuus ilmaantuu.

Löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva avustaja.