Hoivaaco

SINULLA ON OIKEUS JUURI SELLAISEEN APUUN, JOTA TARVITSET. Sen takaa vammaispalvelulaki.

Soita 050 591 9463

Mikä on henkilökohtainen avustaja?

Henkilökohtainen avustaja auttaa vammaista tai pitkäaikaissairasta ihmistä kaikissa askareissa ja toimissa, joista tämä ei vammansa tai sairautensa vuoksi itse selviä. Henkilökohtainen avustaja on läsnä avustettavan arjessa niin paljon kuin on tarpeen, että se sujuu miellyttävästi ja vaivattomasti.

Vammaispalvelulaki luo toimintamme puitteet

Henkilökohtainen avustus on vammaispalvelulain määrittämää toimintaa, joka mahdollistaa vaikeavammaiselle itsenäisen elämän. Tämän perusteella sinulla on vammaisena henkilönä subjektiivinen oikeus lain mukaiseen palveluun.

Kuka voi saada henkilökohtaisen avustajan?

Kunta myöntää henkilökohtaista apua vammaiselle, vammautuneelle, liikuntarajoitteiselle ja pitkäaikaissairaalle. Voit saada henkilökohtaisen avustajan päivittäisiin toimiisi, työhön ja opiskeluun, harrastuksiin, yhteiskunnalliseen osallistumiseen sekä sosiaalisen elämäsi ylläpitämiseen.

Hoivaaco

Ota yhteyttä jo tänään!

Jätä meille yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa numeroon: 050–5919463 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen keijo.siikaluoma@hoivaaco.fi. Voit myös jättää meille palvelupyynnön palvelusetelin sähköisessä ostopalvelujärjestelmässä (PSOP) osoitteessa www.parastapalvelua.fi.

Löydetään yhdesssä juuri sinulle sopiva avustaja.