ASIAKKAAMME OVAT YKSILÖITÄ – NIIN MYÖS AVUSTAJAMME. Mikään ei ole niin palkitsevaa kuin huomata, että homma toimii.

Hoivaaco-vammaispalvelu

HoivaaCo on vuosien mittaan löytänyt henkilökohtaisen avustajan mitä erilaisimpien ihmisten erilaisiin tilanteisiin. Asiakkaamme ovat kaikenikäisiä ja heidän avun tarpeensa vaihtelevat vain lievästi toimintakykyä rajoittavista vammoista tai sairauksista hyvinkin laaja-alaisiin ongelmiin.

Joku tarvitsee avustajaa ehkä vain pari kertaa viikossa tai kuukaudessa, toinen taas ei tule toimeen ilman avustajan jatkuvaa läsnäoloa, jolloin hän saattaa käytännössä tarvita useamman kuin yhden avustajan tiimin tuekseen. Meidän tehtävämme on saada juuri oikeat avustajat ja asiakkaat kohtaamaan myös ihmisinä, yksilöinä, jokainen omana erityisenä itsenään. Mikään ei ole niin palkitsevaa kuin huomata, että homma toimii.

hoivaaCo_72x72

”Olen Aino (72), kotona viihtyvä aivoinfarktin kokenut kuntoutuja.”

Toimintakykyni on rajoittunut kuntoutumisesta huolimatta. HoivaaCo löysi henkilökohtaiseksi avustajakseni ihanan Seijan, joka huolehtii kotiarkeni sujumisesta. Seijalla on pitkä kokemus tästä työstä ja hänestä on tullut minulle tärkeä luottoystävä.

hoivaaCo_72x72

"Olen Sakari (58), ihan tavallinen ihminen pyörätuolissa”

Vammauduin jo nuorena auto-onnettomuudessa, ja tarvitsen henkilökohtaista avustajaa ihan joka päivä. HoivaaCo järjesti avukseni upean kolmikon: Hannele, Jaana ja Leena vuorottelevat kanssani. Päivät sujuvat vaivattomasti tämän iloisen ja huumorintajuisen trion ansiosta.

Ota yhteyttä jo tänään!

Jätä meille yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa numeroon: 050–5919463 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen keijo.siikaluoma@hoivaaco.fi. Voit myös jättää meille palvelupyynnön palvelusetelin sähköisessä ostopalvelujärjestelmässä (PSOP) osoitteessa www.parastapalvelua.fi.

Löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva avustaja.