MEILLÄ ON PITKÄ KOKEMUS JA LAAJA OSAAMINEN. Sinä, joka etsit avustajaa ja sinä, joka haluat auttaa. Yhdessä löydämme sinulle parhaan ratkaisun.

Hoivaaco

Yhdessä voimme paremmin!

Olemme Sosiaalialan Työnantajat ry:n jäsenyritys, ja työssäoloehtomme määräytyvät Yksityisen sosiaaliapalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Kuulumme myös Tilaajavastuu Oy:n Luotettava Kumppani ‑verkostoon sekä Pohjois-Pohjanmaan yrittäjiin. HoivaaCo on vuoden 2016 alussa rekisteröity Keijo Siikaluoma Oy:n aputoiminimi. Henkilökohtaisen avun palvelun tuottaminen käynnistyi vuonna 2014 Kuusamossa. Lisäksi palvelemme asiakkaita Oulun alueella, Kainuussa, Raahen hyvinvointikuntayhtymän alueella, Taivalkoskella ja Torniossa.

Keitä me olemme?

Yrityksellemme on karttunut kokemusta yli 20 vuoden ajalta. Organisaatiomme on matala, asiantuntemuksemme korkea. Yrityksen perustaja, Keijo Siikaluoma, toimii itsekin henkilökohtaisena avustajana sen lisäksi, että hän hoitaa yrityksen hallinnon ja asiakaskontaktit. Hoiva-alan tietotaito on toimintamme ydintä, ja neuvottelemme palvelusopimukset aina suoraan avustettavan asiakkaan kanssa. Koko henkilöstömme työskentelee avustajina päätoimisesti tai osa-aikaisesti. Uusien työntekijöiden rekrytointi, perehdyttäminen ja ohjaus ovat olennainen osa osaamistamme.

Toimintamme missio pelkistyy kolmeen sanaan:

YHDESSÄ VOIMME PAREMMIN.

Hae henkilökohtaiseksi avustajaksi

Ota yhteyttä